14. oktober 2020 – Så er der kommet en quizz til websitet

Jeg har lige færdiggjort den første quizz, som omhandler vores hukommelse. Når du ser på forsiden af quizzen, ser du et billede, som jeg har fremstillet sammen med en kollega. Jeg synes nemlig at der er så mange forklaringer på de forskellige hukommelsestyper og det (i hvert for mig) er meget svært at bevare overblikket. Derfor fik vi den ide at udarbejde vores egen. Den kan du også med fordel kigge lidt på, når du skal løse quizzen. (Det kan sagtens være at du vil komme til at støde ind i andre modeller, som er lidt forskellig fra denne. Selv fagfolk som jeg læner mig op af, er ikke altid enige) 🙂

Min tanke er, at du skal bruge den tid der kræves, og at du inden du svarer på spørgsmålene, kan nå at Google svarene. Det er nemlig ikke snyd 😉 Min tanke er, at efterhånden som du skal søge spørgsmålene i Google, vil du støde på rigtig mange spændende artikler og websites, som du kan bruge fremover.

På den måde, er det ikke en quizz på tid, men en quizz på kvalitet. Afprøv den. For i øvrigt er det sværeste ved sådanne quizzer, at man også skal finde en masse forkerte svar, som egentlig kan lyde rigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *