29. marts 2018

Det er et stykke tid siden sidste opdatering. Der har været rigtig mange projekter jeg har skulle bruge tid på i de sidste måneder. Men nu er der nyt på “tapetet”

Der har været nogle problemer med at mine notater til Susan Harts bog ikke har stemt overens med min lærebog. Det er de små sidetal som ikke stemte overens. Det skyldes at jeg havde lånt bogen på biblioteket og selvom jeg troede at det var den samme bog som jeg havde købt, var der alligevel en lille forskel i sidenumrene. Det har jeg nu rettet til.

Jeg er også blevet færdig med mine notater for bogen “Mennesket i hjernen” af Kjeld Fredens, som vi anvender som grundbog på uddannelsen.

Endelig, er alle tavlenotaterne for Modul 3, blevet uploadet. I vil også se, at der er kommet et ekstra punkt på bloggen – nemlig punktet “Tavlenotater for uddannelsen”.

Jeg glæder mig til at komme i gang med modul 4 som løber af staben i uge 16. Indtil da, er jeg i fulde sving med den opgave vi skal fremlægge d. 16. april. Det glæder jeg mig meget til.

Rigtig god påske. Det er jo nu kun skærtorsdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *