13. september 2017 – Venter i spænding

Tja…. I denne uge, er jeg ved at lade op, til at skulle starte på en diplomuddannelse indenfor neuropædagogik og neuropsykologi. Desværre er det nok først i uge 43 jeg skal starte. Mine øvrige kollegaer skal starte i  uge 39. Jeg glæder mig til at høre en masse om, hvad de har oplevet i den uge hvor de starter.

Jeg har sikret mig, at vi har fået vores bøger til uddannelsen, og har kigget lidt i dem. De ser gode ud. Da jeg så at det var Kjeld Fredens og Susan Harts bøger vi skulle bruge som grundbøger, blev jeg glædeligt overrasket. Det er begge to, meget dygtige mennesker, som ved hvad de taler om. Jeg har været til foredrag med Kjeld Fredens, men der var hans tema mest kost og “hjernemad”.

Jeg vil i den tid der går indtil jeg skal starte i uge 43, få denne blog her sat i gang, og samle de dokumenter jeg skal have lagt ind. Det er min tanke at jeg fortsætter med at lægge dokumenter op, når jeg starter uddannelsen. Jeg tager mange notater, og gør det gerne også i timerne. Så jeg garanterer for, at der kommer nye ting på efterhånden som uddannelsen skrider frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *